Details

Zondag 16 juni 2024 van 14:00 tot 18:00 uur
Afgelopen
Snellingerdijk 39, Oosterwolde

Activiteitencentrum "De Miente" Oosterwolde is een creatieve, gezellige en laagdrempelige locatie. Als aanvulling op het huidige culturele programma komt daar vanuit de Kortsluiting nu een open podium activiteit bij. Het streven is om jaarlijks in elk geval vier middagen te organiseren waarop creatief talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. We staan open voor inspirerende, verrassende, beginnende maar ook gevorderde artiesten van jong en oud. Er is ruimte voor muziek, theater, zang, comedy, poëzie, verhalen en meer.

Ben je enthousiast geworden en wil je laten horen of zien wat jij in huis hebt? Geef je dan via de link hieronder snel op voor de try-out editie op 16 Juni! Deuren open om 13:30 maar de middag start om 14:30.

https://forms.gle/HweAyQ5fdoE2a67dA

Tevens zullen er open podia georganiseerd worden op 15 September en 15 December, hetgeen op de zelfde tijden/locatie zal plaatsvinden.

Overige informatie volgt in reactie op de aanmelding. Mocht je al eerder vragen hebben neem dan contact op via mail met of door te bellen naar 0629626750.

Thema
Muziek, Theater
Wat
Evenement, Voorstelling
Wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Oosterwolde
Toegankelijkheid
Invalideparkeerplaats, Invalidetoilet, Rolstoelvriendelijk

Reacties

Over de organisator

Stichting de Kortsluiting
De Kortsluiting houdt zich sinds 2017 actief bezig met het organiseren van evenementen. Als stichting dragen we hiermee actief bij aan he...... Lees meer