Jubileumconcert 100 jaar Concordia - m.m.v. Orkest Koninklijke Luchtmacht, zat, 7 okt. 2023 om 20:00

Muziekvereniging Concordia Elsloo

Details

Zaterdag 7 oktober 2023 van 20:00 tot 23:00 uur
Afgelopen
Stichting Multifunctionele Accommodatie (MFA) Oldeberkoop
Willinge Prinsstraat, Oldeberkoop, Nederland

Bestel hier uw tickets

Jubileumconcert 7 oktober 2023 m.m.v. Orkest Koninklijke Luchtmacht

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan op 21 augustus 2021 organiseert Muziekvereniging Concordia Elsloo (frl.) een Jubileumconcert. Dit concert is een cadeau aan én van onze fanfare.

Aan omdat onze fanfare dit keer niet zelf op het podium zit maar omdat het concert uitgevoerd wordt door de professionele muzikanten van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. De leden van fanfare Concordia kunnen nu dus zelf genieten van een prachtig concert.

En, wie jarig is, trakteert! Daarom is dit concert ook een cadeau van onze fanfare aan Elsloo en de wijde omtrek, voor onze fans en muziekliefhebbers in de regio.

De titel van het concert is ‘The Jukebox – Pick what we play’. Kies de tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische love-song én bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert.

Bezoekers kunnen bij aankomst een QR-code scannen met hun smartphone en dan op de weergegeven website kiezen welke muziekstukken men graag zou willen horen tijdens deze avond. Er hoeft geen app geïnstalleerd te worden en de privacy gegevens zijn gewaarborgd. Gekozen kan worden uit een grote variëteit van muziekstukken; van filmmuziek tot popmuziek en van House muziek tot marsmuziek. Op het grote led-scherm achter het orkest kunnen de stemmingen worden bekeken in de zaal. Dit maakt dat het concert uniek wordt in zijn soort.

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht staat deze avond onder leiding van gast-dirigent Lode Mertens. Vocalisten zijn Talita Angwarmasse en Jeroen van den Berg. De presentatie is in handen van Patrick Sytsema.


Het Orkest Koninklijke Luchtmacht:

gedurfd, vernieuwend, strak en met een unieke eigen sound, herkenbaar uit duizenden. Wereldwijd het enige orkest met 41 blazers en een 7- koppige ritmesectie, bestaande uit professionele jazz- en klassieke musici. Het Orkest Koninklijke Luchtmacht kan zich meten met de internationale top van bigbands en orkesten en is naast het gerenommeerde Metropole Orkest het enige beroepsorkest in Nederland dat zich volledig heeft toegelegd op de lichte muziek. Door afwisselend origineel repertoire en eigentijdse arrangementen te brengen in concertprogramma’s met een boodschap vervult het orkest een belangrijke rol voor defensie als muzikale ambassadeur en is hét visitekaartje van de Koninklijke Luchtmacht. Het orkest treedt op met vooraanstaande solisten en artiesten en weet van elk concert een enerverende belevenis te maken. Zo deelde het orkest het podium met onder meer Floor Janssen, Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Davina Michelle, Alain Clark, Di-rect, Racoon, jazzicoon Ack van Rooijen en DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano, Armin van Buuren en AfroJack.


Thema
Muziek
Wat
Evenement, Voorstelling
Wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Oldeberkoop
Toegankelijkheid
Invalideparkeerplaats, Invalidetoilet, Rolstoelvriendelijk

Reacties

Over de organisator

Muziekvereniging Concordia Elsloo
Wij zijn een Muziekvereniging voor jong en oud. Voor leerling tot en met gevorderde muzikant. Een gezellige vereniging die alles probeert...... Lees meer