Street Fighting Men met RollingStone Tribute

Details

Vrijdag 29 september 2023 van 20:00 tot 22:30 uur
Over 7 dagen
Stichting Aktiviteitencentrum "De Miente"
Snellingerdijk, Oosterwolde, Nederland

Met ingang van 29 september opent het Theatercafé Oosterwolde het seizoen met een gloednieuw afwisselend programma. De voorstellingen zijn zoals u gewend bent in de Miente.

De zaal zal worden omgetoverd tot een gezellig café. Dat betekent nieuwe stoelen en tafeltjes in een café-achtige samenstelling met ook statafels en gelegenheid tot swingen. Daarna is er ruim gelegenheid om na te zitten.

We starten op Vrijdag 29 september  met Street Fighting Men

Dit is een vijfkoppige 'steengoede' Rolling Stones tributeband uit het Noorden van het land.
Aangezien alle leden al sinds hun jeugd naar de Stones luisteren, kent dit repertoire geen geheimen meer. De band staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals (I can't get no) Satisfaction, Jumpin' Jack Flash, Honky Tonk Women, Paint It Black, Start Me Up en nog veel meer. Daarnaast beheerst de band ook genoeg "obscure" Stones nummers zoals Bitch en Child of the Moon, zodat een optreden ook voor de diehard fan nog verrassingen kan bevatten welke de reguliere Stones tributebands niet spelen.

 Met dezelfde beats als Charlie Watts, een pompende bas, de gitaarriffs van Keith Richards & Ronnie Wood en de stem en moves van Mick Jagger. Doe je ogen dicht en je hoort de Stones in topvorm!

 

Thema
Muziek, Theater
Wat
Voorstelling
Wie
Jongeren, Volwassenen
Waar
Oosterwolde
Toegankelijkheid
Rolstoelvriendelijk

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Activiteitencommissie De Miente
Activiteitencommissie heeft nog niets over zichzelf geschreven.